Nieuws
Grote onderhoudsbeurt.

Regelmatig onderhoud van uw auto kan voorkomen dat een klein mankement een dure reparatie veroorzaakt.

Tijdens een Grote onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met meer dan 95 punten. Omdat de controlelijst is samengesteld uit de onderhoudsbehoefte van verschillende merken en typen auto’s, is deze zeer compleet.Wat houdt een Grote onderhoudsbeurt in?

Uw auto wordt aan de hand van een uitgebreide controlelijst op meer dan 95 punten gecontroleerd. Deze controlelijst is zorgvuldig samengesteld uit de onderhoudsbehoefte van verschillende merken. Uw auto wordt met behulp van geavanceerde apparatuur door onze specialisten gecontroleerd.Een APK-keuring is geen Grote onderhoudsbeurt.

Bij een APK-keuring worden alleen punten gecontroleerd die te maken hebben met de veiligheid van uw auto. De Grote onderhoudsbeurt is veel uitgebreider; zo worden ook zaken gecontroleerd die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken. Bovendien worden tijdens een Grote onderhoudsbeurt diverse vloeistoffen en filters vervangen.Distributieriem.

De distributieriem is een onderdeel dat niet gecontroleerd kan worden, ook niet tijdens een Grote onderhoudsbeurt. De enige manier om dit te doen is door de riem compleet te demonteren en tevens te vervangen. Daarom staat in het onderhoudsboekje van uw auto aangegeven bij welke kilometerstand en/of leeftijd van de auto de distributieriem vervangen moet worden. Bij de Grote onderhoudsbeurt geven wij uitsluitend advies over het vervangingsmoment van de distributieriem.
©2018 Garage Dijkman - cms/design by: sierra240 crossmedia