Nieuws
Olie verversen

Olie verversen is een belangrijk aspect van het onderhoud aan uw auto. Want de levensduur en de prestaties van de motor worden voor een groot deel bepaald door de smering. Controleer uw oliepeil daarom elke maand en ververs de olie regelmatig.Waarom olie belangrijk is.

Om te zorgen dat de motor van uw auto topprestaties kan blijven leveren is een goede smering van de motor noodzakelijk. Bovendien gaat een goed gesmeerde motor langer mee.

De olie in uw motor vermindert bovendien de slijtage van bewegende onderdelen, koelt de motor en beschermt tegen corrosie.

Bij Garage Dijkman kunt u uw olie snel én milieuverantwoord laten verversen. Wilt u naast het verversen van uw olie ook een aantal essentiële punten van uw auto laten controleren? Kom dan even langs voor een Kleine onderhoudsbeurt.
Welke olie is geschikt?

Voor benzine en dieselmotoren worden de volgende oliesoorten toegepast: Minerale olie, Half Synthetische olie, Vol Synthetische olie en High Performance olie.

Olie heeft als hoofdtaak te zorgen voor smering en koeling van de motor. Doordat steeds meer motoren betere prestaties kunnen leveren, worden er ook steeds hogere eisen aan de motorolie gesteld.

Het is niet raadzaam om de verschillende oliën met elkaar te mengen of zomaar over te stappen op een andere oliesoort. Informeer vrijblijvend naar de oliesoort die voor uw auto geschikt is.

©2018 Garage Dijkman - cms/design by: sierra240 crossmedia