Nieuws
ik ben Jan

Het begin
Garage Dijkman is ontstaan in 1996,toen het bestaande bedrijf "Weber Campers"van eigenaar wisselde, en het opgesplitst werd in de handelsonderneming "Weber Campers", en technisch specialistisch "Autobedrijf Jan Dijkman".
Jan Dijkman, dat ben ik dus. Eigenaar van het bedrijf. Graag wil ik mij aan u voorstellen, door kort iets over mijzelf te vertellen. Ik ben geboren in het jaar 1961 te Leeuwarden. Als kleine jongen was ik al helemaal gek van auto's en alles wat daarmee te maken had. Het is dus niet zo gek dat ik op 17-jarige leeftijd het autovak ingerold ben. Door het volgen van de opleiding motorvoertuigentechniek te Heerhugowaard hoorde ik dat er een openstaande vacature bij een plaatselijk garagebedrijf was. Enkele van mijn medescholieren hebben telefonisch gesolliciteerd maar kregen te horen dat de vacature al voorzien was.
Dit maakte op mij geen indruk, mijn motto is: 'zien is geloven'. Dus ben ik persoonlijk naar Citroen Garage Zijp toegegaan om polshoogte te nemen. Dit initiatief werd door Piet Zijp zo gewaardeerd, dat hij mij toch in dienst nam, ondanks het feit dat de bestaande vacature al vervuld was. Daar heb ik het vak geleerd met de alom bekende 'Eendjes' en 'Snoeken'. Uiteindelijk kon ik in 1996 mijn jongensdroom, EEN EIGEN GARAGE, verwezenlijken.


©2018 Garage Dijkman - cms/design by: sierra240 crossmedia