Nieuws
Banden

De band vormt het enige contact tussen de auto en de weg. Daarom zijn de banden één van de belangrijkste onderdelen van een auto.

Als specialist op het gebied van banden kan Garage Dijkman u informeren én adviseren over de mogelijkheden. Bovendien heeft u keus uit banden van alle bekende merken.Regelmatige bandencontrole voorkomt risico's

Auto’s hoeven steeds minder vaak naar de garage. Was vroeger nog om de 10.000 kilometer een onderhouds- en controlebeurt nodig, tegenwoordig is deze afstand verdubbeld.

Voor u als automobilist betekent dit meer gemak, maar ook meer verantwoordelijkheid. Want banden slijten nog net zo snel als vroeger en dienen tegenwoordig dus tussen de onderhoudsbeurten in te worden nagekeken.

Voorkom onnodige risico’s en laat uw banden bij Garage Dijkman gratis controleren.Balanceren onmisbaar bij de montage.

Als uw stuur bij een bepaalde snelheid gaat trillen, moeten uw banden waarschijnlijk gebalanceerd worden.

Door te rijden met goed gebalanceerde wielen en de juiste bandenspanning kunt u slijtage van de banden tegengaan. Daardoor bespaart u bovendien brandstof.De juiste bandenspanning levert een fikse besparing op.

Een juiste bandenspanning bespaart brandstof. Bij een te lage bandenspanning slijten de banden sneller en is het brandstofverbruik verre van ideaal. Toch rijdt bijna de helft van alle auto’s met een te lage bandenspanning rond.

Wanneer iedereen de juiste bandenspanning zou hanteren, dan kan alleen in Nederland al 100 miljoen liter brandstof bespaard worden.

Bij Garage Dijkman kunt u uw bandenspanning gratis laten controleren.
©2018 Garage Dijkman - cms/design by: sierra240 crossmedia